Tanácsadóink írták

A képekre kattintva elérheti a cikkeket!


Karácsonyi András

Two of a kind

How change management and leadership development relate

 

Kosztolányi István

Never change a running system?

Global manufacturing company

Döncző Zoltán

Tervezett termelés, alacsonyabb költség

Mennyire ismerős a helyzet, amikor a termelésvezető nem mehet szabadságra, mert nélkülözhetetlen, ami a fejében van? És ott a vevő is, aki épp most telefonált, hogy 20%-kal több árura van szüksége, és persze azonnal.


Döncző Zoltán

Hogyan faraghatunk igazi vezetőket?

Amikor nyilvánvalóvá válik az üzemben, hogy azért nem jönnek az eredmények a tervezett ütemben, vagy azért nem oldódnak meg a folyton visszatérő problémák, mert a dolgozók vezetik a csoportvezetőket és nem fordítva, kilátástalannak tűnhet a helyzet. Egy bevált gyakorlatot követve azonban mindez gyorsan megváltoztatható.


Kosztolányi István

Mind Yourself

Szalay László

The Champion of Change

Sivó Imre

Go with the Leaders


Medvey Leila – dr. Karácsonyi András

Developing Change Talents

Az esettanulmány a Budapest Bank ALC programjának (Applied Leadership Course) sikertényezőit veszi számba.

 

Szalay László

Exercising Influence

A Barnes & Conti által kifejIesztett Exercising Influence a legelterjedtebb befolyásolási kurzus a világon. Ez egy gyorstempójú program, amely az ún. "fittness modellt" használja a befolyásolók erősségeinek, fókuszáltásgának és rugalmasságának fejlesztésére. A program előtt, alatt és után kapott visszajelzések értékes felismerésekkel szolgálnak az egyéni erősségek és fejlesztési szükségletek meghatározásához. Új készségeket sajátíthatunk el valós üzleti helyzeteken dolgozva. Gyakorlatokon keresztül megtanulhatjuk, hogyan tervezzünk és készítsünk elő fontos befolyásolási alkalmakat egy szervezeten belül, vagy akár kívül.

Angol nyelvű cikk (pdf)

Busch Beáta – dr. Karácsonyi András

Leadership Development with PepsiAmericas

Angol nyelvű cikk (pdf)

Kosztolányi István – Perttu Salovaara

Talk influences action

Nem túl bölcs dolog anélkül fogadni el új dolgokat, hogy megértettük volna a jelentésüket. A változásmenedzsment és a vezetőség erőfeszítései kudarcot vallhatnak az informális szervezet megértése nélkül.

Angol nyelvű cikk (pdf)