Coaching tudástárunk bővülése

2010–2011-ben coachaink elvégezték az Academy of Executing Coaching (a legjelentősebb coaching szakmai szervezetek által akkreditált és elfogadott európai coaching képző intézmény) másfél éves képzését.


Az ICG Integrated Consulting Group tanácsadóira jellemző, hogy területük ismert és elismert szakemberei. Ez jellemző az executive coachingban jártas tanácsadóinkra is. A hat ICG coach különböző irányokból közelített a coachinghoz: néhányan korábban jelentős vezetői tapasztalatot gyűjtöttek össze magyar és multinacionális vállalatok felsővezetőiként, mások pedig szervezetfejlesztőként vagy vezetésfejlesztéssel foglalkozó tanácsadóként dolgoztak a szakmában minimum 12 évet. Háttérként tehát vezetői tapasztalataikat, pszichológiai ismereteiket és szervezet-, valamint vezetésfejlesztési tapasztalataikat használják.

Az elmúlt években meglévő tudásukat bővítették, és mélyítették el az Academy of Executive Coaching képzésének keretében, melynek eredményeképp erősödött saját, egyéni coaching stílusuk.
Tapasztalja meg Ön is!

Dátum
2012.04.21