Küldetés

Célunk, hogy partnereinkkel közösen fenntartható, eredményes szervezeteket fejlesszünk – elkötelezetten és szenvedéllyel, tapasztalattal és kreativitással. 

Értékek

Munkamódszerünk nagyban különbözik a vezetői tanácsadók és szervezetfejlesztők általános módszerétől. Az ICG-vel való munkát négy érték jellemzi:

Integrálás

Tanácsadóink munkájuk során egyaránt alkalmazzák szakmai tapasztalataikat, a vezetési know-howt és szociális készségeiket. Így partnereink számára világos álláspontokat képviselünk, és nem pusztán tanácsadóként, de trénerként, moderátorként és coachként is működünk. 

Co-Creation

Minden változási folyamat egyedülálló. Együtt dolgozunk partnereink menedzsmentjével és a projekt team tagjaival – egyenrangúan, mint egy másodpilóta.
 

Bevonás

Az ICG-nél olyan tanácsadókat talál, akik a személyes elkötelezettséggel vesznek részt a projektekben. Emberekkel dolgozunk, minden érintettet bevonunk a változási folyamatokba.

Mérhető eredmények

Gyorsan felismerjük a lényeget és hatékonyan dolgozunk – számunkra az eredmények fontosak, és hogy partnereink tanulási folyamatait segítsük.

Jövőkép

A jelentős vállalatokhoz hasonlóan mi is erőteljes jövőképet tűztünk magunk elé: az elkövetkező öt-tíz évben Európa egyik legjelentősebb tanácsadó cégévé kívánunk fejlődni a Change Management, a szervezet- és működésfejlesztés területén. Az ICG a helyi értékeket európai szellemiséggel egyesíti – mindezt az együttműködés egyedülálló kultúrájának segítségével.

az oldal tetejére