Közös utazás, amelyben a coach megteremti a lehető legjobb körülményeket, hogy a kliens a lehető leggyorsabban fedezze fel saját lehetőségeit és közelítse meg határait.

Ha valaki sikeres akar lenni, az innováció döntő jelentőséggel bír az üzleti modellben, a vezetési eszközökben, folyamatokban és persze a termékekben, szolgáltatásokban és alkalmazott technológiákban egyaránt.

Ahány menedzsment tankönyv, annyiféle definíció. Az ICG értelmezésében a működésfejlesztés a vállalatok versenyképesség növelését célzó intézkedéseket, szabályozásokat jelenti.

Gyorsan változó vagy válságos környezetben könnyen mellékvágányra kerülhetnek azok a cégek, akik a stratégia megalkotását, lebontását és következetes kontrollját csupán kötelező ujjgyakorlatnak tartják.

A szervezetfejlesztés a felsővezetés által támogatott és irányított hosszú távú erőfeszítés, melynek célja a szervezet jövőtervező, empowerment, tanulási és problémamegoldó folyamatainak javítása, a szervezeti kultúra állandó és közös alakítása.

A fejlődés minden ember természetes szükséglete – felnőttkorban is.